Facebook Youtube
(8 52) 168 226 Vilniuje
(8 37) 409 112 Kaune
(8 46) 347 568 Klaipėdoje
Paskambinkite man

Privatumo politika

1. Kam skirta ši Privatumo politika?

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) apibrėžia ne tik sąlygas, kurių privalo laikytis visi interneto svetainės inchcape.lt/hyundai (toliau – Interneto svetainė) lankytojai, UAB „Inchcape Motors“ (toliau – Inchcape) paslaugų gavėjai, Inchcape prekių įgijėjai, asmenys, asmenys atlikę aktyvius veiksmus Inchcape socialinės žiniasklaidos paskyrose bei sutikę gauti Inchcape rinkodaros medžiagą, asmenys, dalyvaujantys renginiuose bet ir numato pagrindines asmens duomenų tvarkymo taisykles.

Laikoma, kad Jūs susipažįstate ir išreiškiate savo sutikimą laikytis Privatumo politikos, kai Jūs apsilankote Interneto svetainėje ir (ar) įsigyjate Inchcape parduodamą prekę ir (ar) paslaugą, atliekate aktyvius veiksmus Inchcape socialinės žiniasklaidos paskyrose, dalyvaujate mūsų renginiuose ar sutinkate, kad Inchcape su Jumis susisiektų ir teiktų rinkodaros medžiagą.

2. Apie mus

Inchcape yra Lietuvos Respublikoje įregistruota įmonė, kurios kodas yra 300805444, registruotos buveinės adresas Laisvės pr. 137, Vilnius, Lietuvos Respublika, duomenys apie bendrovę yra kaupiami ir tvarkomi VĮ „Registrų centras“ Juridinių asmenų registre, el. pašto adresas – privatumas@inchcape.lt , +370 5 216 8232

3. Kas yra asmens duomenys?

Asmens duomenys yra bet kokia mūsų apie Jus renkama informacija, kuri gali būti panaudota Jūsų asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.

Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Jūsų vardą, pavardę, adresą, IP adresą, transporto priemonės valstybinį numerį, kurią apie Jus Inchcape renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Jūsų sutikime ar susitarime su Inchcape nurodytų tikslų.

Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Jūsų asmeninę informaciją, su kuria susipažįstame Jums susisiekus su mumis socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus Inchcape socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose.

Siekiame suteikti Jums kuo daugiau informacijos apie tai, kaip naudojame tokius asmens duomenis, kad pateikdami juos Inchcape žinotumėte, kaip jie bus naudojami.

4. Kaip ir kodėl renkame bei naudojame Jūsų asmens duomenis

Inchcape yra reikalingi Jūsų asmens duomenys, kurie gali būti renkami toliau aprašomais būdais. Privatumo politikoje nurodome, ko galite tikėtis, kai įmonė renka asmens duomenis apie:

4.1. Mūsų interneto svetainių lankytojai

4.1.1. Slapukai

Slapukas yra nedidelis iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas, kurį Jūsų sutikimu mes įrašome į Jūsų naršyklę arba standųjį Jūsų kompiuterio diską. Siekdami skirtingų tikslų, naudojame skirtingus slapukus. Slapukai taip pat padeda mums atskirti Jus nuo kitų interneto svetainės naudotojų, taigi užtikrina malonesnę svetainės naudojimo patirtį ir leidžia tobulinti interneto svetainę.

Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, o kai kuriose naršyklėse yra galimybė atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Tad Jūs galite pasinaudoti šiomis galimybėmis. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį Interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Jūs negalėsite naudotis visomis Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis.

Mes naudojame toliau apibūdintus slapukus, kurių detalų sąrašą rasite ČIA:

4.1.2. Trečiųjų šalių paslaugos

4.2. Socialinės žiniasklaidos priemonės

Visą informaciją, kurią mums pateikiate socialinės žiniasklaidos priemonėmis (įskaitant pranešimus, laukelių „Like“ ir „Follow“ naudojimą, bei kitą komunikaciją), kontroliuoja socialinio tinklo valdytojas.

Mūsų interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse. Šiuo metu turime šias paskyras:

4.2.1. Tinkle “Facebook“ – @InchcapeMotors, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.facebook.com/privacy/explanation

4.2.2. Tinkle “LinkedIn“ – Inchcape Motors Lietuva, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

4.2.3. Tinkle „Instagram“ – Inchcape Motors, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

Rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

4.3. Susisiekite su mumis

Mūsų interneto svetainėje pateikta keletas būdų, kaip galite su mumis susisiekti. Visus pranešimus priimame, peržiūrime ir atsakymus pateikiame patys. Norėdami susisiekti su mumis Interneto svetainėje mums pateiksite savo vardą, pavardę, telefono numerį, pasirinktą laiką susitikimui ir artimiausią saloną.

Jei su mumis susisieksite el. paštu, mes tvarkysime tokius Jūsų duomenis: Jūsų vardą, pavardę, el. pašto adresą bei susirašinėjimo tekstą.

Tokie duomenys bus tvarkomi siekiant pasirengti sutarties vykdymui. Jei nepateiksite savo kontaktinių duomenų, su jumis nebus įmanoma susisiekti.

Atkreipkite dėmesį, kad svetainėje taip pat gali būti naudojama el. laiškų stebėjimo ar blokavimo programinė įranga, ir Jūs privalote užtikrinti, kad Jūsų siunčiamuose laiškuose nebūtų neteisėto turinio.

Daugiau nei prieš 5 metus gautus pranešimus ištriname kas kalendorinius metus kiekvieną kalendorinių metų sausio 15 dieną, išskyrus informaciją, kurios saugojimui Privatumo politikoje ar teisės aktuose nustatyti kiti terminai.

Jei su mumis susisiekiate telefonu, Jums sutikus, pokalbis bus įrašomas, nesutikus prašome Jūsų naudotis kitomis komunikavimo priemonėmis. Pokalbių įrašai daromi siekiant užtikrinti kokybišką asmenų konsultavimą bei objektyvų skundų išnagrinėjimą. Įrašant pokalbį išsaugomi tokie jūsų duomenys: telefono numeris iš kurio skambinate, telefoninio pokalbio įrašas. Tokia informacija saugoma 30 dienų, po to sunaikinama.

Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti ir valdyti. Įsipareigojame be aiškaus Jūsų sutikimo nenaudoti Jūsų asmens duomenų jokiuose leidiniuose taip, kad būtų įmanoma nustatyti Jūsų asmens tapatybę.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mums gali tekti susisiekti su Jumis paštu, el. paštu arba telefonu. Neužmirškite pranešti mums apie Jūsų asmens duomenų pasikeitimus.

4.4. Specialioms kategorijoms priklausančių asmens duomenų rinkimas

Mes nerenkame Jūsų specialių kategorijų asmens duomenų (asmens duomenys, atskleidžiantys rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus ar narystę profesinėse sąjungose, genetiniai duomenys, biometriniai duomenys, sveikatos duomenys, duomenys apie lytinį gyvenimą ir orientaciją). Jei Jūs savo iniciatyva mums šiuos duomenis atskleisite, mes laikysime, kad tai yra jūsų aiškus sutikimas, kad minėti duomenys būtų tvarkomi. Tačiau, jei Inchcape neturės teisėto tikslo tokių duomenų rinkimui, duomenys bus be nepagrįsto delsimo ištrinti, o į Jus bus kreiptasi (jei tai bus būtina) su prašymu susisiekti su mumis neatskleidžiant tokių duomenų.

4.5. Asmens duomenys, renkami ketinant įsigyti automobilį

Jums atvykus į mūsų klientų aptarnavimo padalinį ir paprašius pateikti pasiūlymą dėl automobilio pardavimo telekomunikacijų ar kitomis ryšio priemonėmis, prašysime Jūsų susipažinti su privatumo pranešimu ir pateikti Jūsų asmens duomenis tikslu išsiųsti Jums pasiūlymą. Tam bus reikalingi tokie Jūsų duomenys: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefonas, dominantis automobilis. Tam, kad geriau suprastume Jūsų poreikius, savo pasirinkimu galėsite mums pateikti kitą papildomą informaciją: jūsų turimo automobilio markė ir modelis, pagaminimo metai.

Jūsų pasirinkimu galėsite gauti visą informaciją ir pasiūlymus apie visų mūsų platinamų prekių ženklų ir gamintojų automobilius arba tik tuos, kuriais domitės. Galėsite pasirinkti gauti pasiūlymus iš Inchcape, Inchcape Motors Finland Oy (kai ji atstovauja konkrečius gamintojus, t.y. Jaguar, Land Rover, Mazda) ir konkretaus gamintojo ar su juo susijusio asmens, finansavimo paslaugas teikiančių ir draudimo įmonių.

Minėti duomenų valdytojai tvarkys Jūsų duomenis pardavimų skatinimo tikslu (tiesioginė rinkodara, įskaitant naujienlaiškius, pranešimus apie naujus automobilius, paslaugas, renginius, paklausimai apie aptarnavimą ir kt.).

Jūsų sutikimas galios 5 (penkerius) metus. Po to Jūsų duomenys, surinkti šiuo tikslu, bus ištrinti ar sunaikinti.

4.6. Asmens duomenys, renkami įsigyjant automobilį

Jums nusprendus įsigyti automobilį, paprašysime Jūsų mums pateikti Jūsų asmens duomenis.

Tokie asmens duomenys apima pirkėjo vardą, pavardę, adresą, asmens kodą, el. pašto adresą, telefono numerį ir mokėjimo duomenis, kuriuos privalome surinkti norėdami sudaryti su Jumis sutartį ir parduoti Jums automobilį. Taip pat paprašysime mums parodyti savo asmens identifikavimo dokumentą.

Jei perkate automobilį įmonės vardu, tačiau nesate asmuo įgaliotas veikti įmonės vardu, taip pat prašysime pateikti dokumentus, įrodančius Jūsų teisę veikti įmonės vardu. Mums taip pat būtina žinoti Jūsų vardą, pavardę, adresą (jei šie duomenys nesutampa su pirkėjo duomenimis), kontaktinius duomenis, el. pašto adresą, įmonės pavadinimą (jei aktualu).

Šią informaciją renkame sutarties vykdymo pagrindu, kad galėtumėme valdyti ir administruoti pirkimo procesus bei mūsų santykius su Jumis, pavyzdžiui, susisiekti su Jumis telefonu ir pranešti, kad Jūsų automobilis yra paruoštas perduoti, bei pristatyti jį į atitinkamą veiklos vykdymo vietą, vykdyti pranešimus apie prekių defektų taisymą, priminti apie techninę apžiūrą dėl garantijos taikymo. Jūsų asmens kodas bus tvarkomas skolų išieškojimo tikslais.

Prie sutarties Jums taip pat bus pateiktas privatumo pranešimas, su kuriuo Jūs turėsite susipažinti ir pažymėti savo pasirinkimus dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros bei kitais jame nurodytais tikslais.

Mes saugosime Jūsų pasirašytą automobilio pirkimo sutartį bei kitus su pirkimu susijusius asmens duomenis atspausdintuose dokumentuose, kurie laikomi fizinėje rinkmenų kaupimo sistemoje, esančioje centre, kuriame įsigijote pirkinį.

Jūsų pateiktų duomenų valdytojai taip pat bus ir atitinkamo mūsų atstovaujamo prekių ženklo automobilių gamintojai bei su jais susijusios įmonės ir Inchcape Motors Finland Oy (jei ji atstovauja konkretų gamintoją), kurie naudos Jūsų pateiktus duomenis siekiant įvykdyti sutartį, sudarytą tarp Jūsų ir Inchcape, garantinio aptarnavimo, pranešimo apie automobilių defektų taisymą tikslais. Šiuos duomenis minėti asmenys valdys Inchcape ir gamintojo teisėtų interesų pagrindu, siekiant tinkamos kompensacijos už garantinį aptarnavimą. Taip pat, siekiant įvykdyti prievolę pranešti apie parduotų automobilių defektus ir jų ištaisymą.

Sutartys ir apskaitos dokumentai (fizine ir elektronine forma) yra sunaikinami praėjus 10 metų laikotarpiui. Susirašinėjimas su klientu ištrinamas ar sunaikinamas praėjus 5 metams po paskutinio kontakto.

4.7. Automobilių techninė apžiūra ir priežiūros darbai

Jūs taip pat galite kreiptis į mus dėl automobilio techninės apžiūros ir (arba) priežiūros darbų. Tokiu atveju, mes taip pat tvarkysime Jūsų asmens duomenis.

Mes prašysime nurodyti Jūsų ir automobilio savininko (jei duomenys skiriasi) vardą, pavardę ir adresą, gimimo datą, automobilio valstybinį numerį, registracijos kodą, el. pašto adresą, telefono numerį bei Jūsų mokėjimo duomenis, kurie mums yra reikalingi sutarčiai parengti ir sudaryti bei paslaugoms suteikti. Jei Jūs nesate asmuo, įgaliotas veikti įmonės vardu, taip pat prašysime pateikti dokumentus, įrodančius Jūsų teisę veikti įmonės vardu. Jums nepateikus šių duomenų, negalėsime suteikti savo paslaugų.

Sutarties vykdymo tikslais mes taip pat tvarkysime duomenis apie Jūsų automobilio gedimus, būklę, kintančius parametrus, nuo kurių priklauso garantijos sąlygos (pvz. kilometražas, tepalų keitimo data ir kt.), atliktus darbus.

Jūsų pateiktų duomenų valdytojai taip pat bus ir atitinkamo mūsų atstovaujamo prekių ženklo automobilių gamintojai bei su jais susijusios įmonės ir Inchcape Motors Finland Oy (jei ji atstovauja konkretų gamintoją), kurie naudos Jūsų pateiktus duomenis siekiant įvykdyti sutartį, sudarytą tarp Jūsų ir Inchcape, garantinio aptarnavimo, pranešimo apie automobilių defektų taisymą tikslais. Šiuos duomenis minėti asmenys valdys Inchcape ir gamintojo teisėtų interesų pagrindu, siekiant tinkamos kompensacijos už garantinį aptarnavimą. Taip pat, siekiant įvykdyti prievolę pranešti apie automobilių defektų taisymą.

Sutartys ir apskaitos dokumentai (fizine ir elektronine forma) yra sunaikinami praėjus 10 metų laikotarpiui. Kita informacija, susijusi su paslaugų teikimu, senesnė nei 5 metai, sunaikinama kiekvienais kalendoriniais metais sausio 15 dieną.

4.8. Rinkodaros medžiagos užsakymas

Jei esate klientas arba pateikėte mums užklausą, rinkdami Jūsų asmens duomenis suteiksime Jums galimybę atsisakyti rinkodaros pranešimų. Jei neatsisakysite gauti rinkodaros pranešimų, susisieksime su Jumis el. paštu arba telefonu, siekdami teisėto tikslo – reklamuoti savo produktus ir paslaugas, susijusius su Jūsų pirkiniu arba užklausa. Jūs turite teisę bet kada atsisakyti gauti šiuos pranešimus susisiekdami su mumis el. paštu privatumas@inchcape.lt

Jei esate klientas ar atsiuntėte mums užklausą ar domitės mūsų produktais ir paslaugomis, mes sudarysime Jums galimybę rinktis ir nuspręsti ar sutinkate gauti rinkodaros medžiagą iš mūsų atstovaujamų prekių ženklų automobilių ir iš su jais susijusių asmenų, taip pat Inchcape Motors Finland Oy ir kitų mūsų partnerių (draudimo įmonių, lizingo paslaugas, automobilių pagerinimo paslaugas teikiančių bendrovių). Tokiu būdu savo sutikimo pagrindu jūs gausite naujausią informaciją, priminimus ir pranešimus, jūsų bus teiraujamasi apie mūsų paslaugų ar platinamų prekių kokybę bei aptarnavimo kokybę.

Jums bus palikta galimybė atsisakyti gauti tokius pranešimus. Jei sutiksite gauti tokius pranešimus, prašysime nurodyti asmens duomenis (vardą, pavardę, pašto adresą ir el. pašto adresą) bei automobilio duomenis (markę ir modelį), kad galėtumėme siųsti Jums tokius pranešimus. Jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip atšaukti sutikimą, skaitykite toliau.

Jūsų asmens duomenis rinksime užpildydami atspausdintą formą aptarnavimo centre arba Jūs patys užpildysite duomenis Interneto svetainėje arba gamintojų svetainėse (mazda.lt, jaguar.lt, landrover.lt, mitsubishi.lt, ford.lt, hyundai.lt).

Jūsų duomenys tiesioginės rinkodaros tikslu bus naudojami penkerius metus po sutikimo gavimo, o po to ištrinami.

Jei kada nors nuspręsite, kad nebenorite gauti rinkodaros pranešimų, jų galite bet kada atsisakyti pašalindami savo duomenis iš adresatų sąrašo. Tai padarysite paspausdami rinkodaros pranešime pateiktą nuorodą arba susisiekdami su mumis šiuo kontaktiniu el. pašto adresu: privatumas@inchcape.lt . Jums atsisakius gauti pranešimus, mes saugosime Jūsų el. pašto adresą atskirame sąraše, kad ateityje nebegautumėte mūsų rinkodaros pranešimų.

5. Dalyvavimas Inchcape renginiuose

Jums sutikus, Jūsų dalyvavimo faktas, vardas, pavardė ir nuotrauka bus naudojami pranešant visuomenei apie Inchcape renginius (naujų automobilių pristatymas ir kt.). Mes pasižadame tokių nuotraukų naudojimu nepažeisti Jūsų garbės ir orumo. Jūsų nuotraukos Jūsų sutikimu gali būti publikuojamos Inchcape socialinės žiniasklaidos paskyrose, Internetiniame puslapyje ar gamintojų, kurių prekių ženklus atstovauja Inchcape puslapiuose. Tokiu atveju duomenų valdytojai bus asmenys, naudojantys šias nuotraukas.

Žiniasklaidos atstovai gali publikuoti Jūsų nuotraukas tik laikydamiesi jiems taikomų įstatymų reikalavimų, tačiau Inchcape neatsako už žiniasklaidos atstovų veiksmus.

Nuotraukos bus publikuojamos ir saugomos dvejus metus po renginio, išskyrus įstatymų leidžiamas išimtis.

6. Dalyvavimas atrankose

Mes renkame ir tvarkome Jūsų gyvenimo aprašymą ir/ar motyvacinį laišką ir/ar kitą Jūsų pateiktą informaciją dalyvavimo atrankoje metu darbo atrankos vykdymo tikslu Jūsų sutikimo pagrindu.

Jei nepateiksite savo gyvenimo aprašymo ir/ar motyvacinio laiško, mes negalėsime įvertinti Jūsų tinkamumo užimti siūlomas pareigas.

Tuo atveju, jei neišreikšite savo atskiro sutikimo tvarkyti Jūsų asmens duomenis pasibaigus šiai darbo atrankai, Jūsų asmens duomenis įsipareigojame ištrinti ir/ar sunaikinti per 5 (penkias) darbo dienas po to, kai su atrinktu kandidatu bus pasirašyta darbo sutartis.

7. Jūsų duomenys ir trečiosios šalys

Jūsų sutikimu, esant teisinei prievolei ar teisėtam interesui mes Jūsų asmens duomenis perduodame trečiosioms šalims esančioms ES/EEE. Su tuo susijusi informacija yra pateikiama žemiau.

Trečioji šalis Duomenys Perdavimo tikslai Pagrindas Kiek laiko saugomi duomenys Duomenų apsaugos pareigūnas ir jo kontaktai
Inchcape Motors Finland Oy Inchcape Motors Finland Oy atstovaujamų automobilių gamintojų (Mazda, Jaguar and Land Rover), prekes įsigijusių, serviso paslaugas gavusių klientų ar potencialių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis Pardavimų skatinimas Sutikimas 5 metai TBC
Inchcape Motors Finland Oy atstovaujamų automobilių gamintojų prekes įsigijusių, serviso paslaugas gavusių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis, įsigyto automobilio markė, modelis, įsigijimo data, nuomonė apie aptarnavimą Inchcape aptarnavimo kokybės kontrolė Sutikimas 3 mėnesiai
Inchcape Motors Finland Oy atstovaujamų automobilių gamintojų prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas Pranešimas apie prekių defektų taisymą Teisinė prievolė 5 metai
Inchcape Motors Finland Oy atstovaujamų automobilių gamintojų prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas, duomenys apie Inchcape suteiktas paslaugas, kintantys automobilio parametrai, reikalingi garantijos sąlygoms nustatyti Garantinis aptarnavimas Teisėtas interesas 5 metai
JAGUAR LAND ROVER LIMITED, Anglijoje ir Velse įsteigta bendrovė, registracijos Nr. 1672070 Jaguar ar Land Rover automobilius įsigijusių, serviso paslaugas gavusių klientų ar potencialių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis Pardavimų skatinimas Sutikimas 5 metai
Jaguar ar Land Rover automobilius įsigijusių, ar šių automobilių serviso paslaugas gavusių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis, įsigyto automobilio markė, modelis, įsigijimo data, nuomonė apie aptarnavimą
JAGUAR LAND ROVER LIMITED pats kreipsis į klientus
Inchcape aptarnavimo kokybės kontrolė Sutikimas 3 mėnesiai
Jaguar ar Land Rover prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas Pranešimas apie prekių defektų taisymą Teisinė prievolė 5 metai
Jaguar ar Land Rover prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas, duomenys apie Inchcape suteiktas paslaugas, kintantys automobilio parametrai, reikalingi garantijos sąlygoms nustatyti Garantinis aptarnavimas Teisėtas interesas 5 metai
Ford werke GMBH, Vokietijoje įsteigta įmonė ir Ford Motor Compnay, Ltd, įmonė įsteigta JK Ford automobilius įsigijusių, serviso paslaugas gavusių klientų ar potencialių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis Pardavimų skatinimas Sutikimas 5 metai
Ford prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas Pranešimas apie prekių defektų taisymą Teisinė prievolė 5 metai
Ford prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas, duomenys apie Inchcape suteiktas paslaugas, kintantys automobilio parametrai, reikalingi garantijos sąlygoms nustatyti Garantinis aptarnavimas Teisėtas interesas 5 metai
MC Automobile Europe N. V. , įmonė, įsteigta Olandijoje Mitsubishi automobilius įsigijusių, serviso paslaugas gavusių klientų ar potencialių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis Pardavimų skatinimas Sutikimas 3 metai
Mitsubishi prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas Pranešimas apie prekių defektų taisymą Teisinė prievolė 3 metai
Mitsubishi prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas, duomenys apie Inchcape suteiktas paslaugas, kintantys automobilio parametrai, reikalingi garantijos sąlygoms nustatyti Garantinis aptarnavimas Teisėtas interesas 3 metai
Hyundai Motor finland Oy įmonė, įsteigta Suomijoje Hyundai automobilius įsigijusių, serviso paslaugas gavusių klientų ar potencialių klientų vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas, turimo automobilio markė, modelis Pardavimų skatinimas Sutikimas 5 metai
Hyundai prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas Pranešimas apie prekių defektų taisymą Teisinė prievolė 5 metai
Hyundai prekes įsigijusių asmenų vardas, pavardė, tel. numeris, el. paštas, gyvenamoji vieta, įsigyto automobilio markė, modelis, registracijos kodas, duomenys apie Inchcape suteiktas paslaugas, kintantys automobilio parametrai, reikalingi garantijos sąlygoms nustatyti Garantinis aptarnavimas Teisėtas interesas 5 metai

Duomenys taip pat Jūsų sutikimu yra teikiami bankams, draudimo įmonėms, automobilių pagerinimo paslaugas teikiantiems paslaugų teikėjams.

8. Asmens duomenų atskleidimas

Paprastai mes neatskleidžiame Jūsų asmens duomenų, tačiau tam, kad būtų užtikrintas nepertraukiamas Inchcape veiklos tęstinumas ir tinkamas paslaugų teikimas bei prekių pristatymas, mes atskleidžiame informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams, subrangovams, distributoriams, paslaugų teikėjams (IT paslaugas teikiančioms įmonėms, skolų išieškojimo, rinkodaros paslaugas teikiančioms įmonėms ir kt.) jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

Tam tikromis aplinkybėmis galime būti įpareigoti perduoti asmens duomenis, kai:

8.1.1. informaciją turime atskleisti pagal įstatymus, įskaitant atvejus, kai asmens duomenis turime atskleisti mokesčių administratoriui ir teisėsaugos institucijoms nusikaltimų prevencijos bei aptikimo tikslais;

8.1.2. asmens duomenis turime atskleisti dėl teisinių procedūrų arba siekdami gauti teisinę konsultaciją, arba juos atskleisti yra būtina siekiant nustatyti, įgyvendinti arba apginti mūsų teises;

8.1.3. informaciją būtina atskleisti siekiant apsaugoti mūsų arba kitų asmenų interesus (pavyzdžiui, užkirsti kelią sukčiavimui);

8.1.4. informaciją būtina atskleisti siekiant apsaugoti Jūsų gyvybiškai svarbius interesus (pavyzdžiui, jei pasijuntate blogai mūsų patalpose ir mums tenka kreiptis medicininės pagalbos);

8.1.5. informacija turi būti atskleista trečiajai šaliai, kuri mūsų vardu teikia administravimo ar duomenų tvarkymo paslaugas. Susidarius tokioms aplinkybėms, įsipareigojame imtis priemonių ir užtikrinti, kad trečiosios šalys saugotų asmens duomenis taip pat, kaip juos saugome mes, bei pranešti Jums apie šio privatumo pranešimo pakeitimus;

8.1.6. ir informaciją būtina atskleisti potencialiam mūsų įmonės turto ar organizacijos pirkėjui.

Duomenų gavėjų sąrašas, nurodytas šioje Privatumo politikoje gali būti atnaujintas. Jei Jūs pageidaujate gauti atnaujintą duomenų gavėjų sąrašą, prašome apie tai mums pranešti el. paštu adresu privatumas@inchcape.lt, nurodant „Pageidauju gauti atnaujintą Inchcape tvarkomų asmens duomenų gavėjų sąrašą“.

9. Asmens duomenų perdavimas į trečiąsias valstybes

Jūsų asmens duomenys į trečiąsias valstybes perduodami tik laikantis galiojančių teisės aktų reikalavimų. Tuo atveju jei vienintelis teisėtas pagrindas Jūsų asmens duomenų perdavimui į trečiąsias valstybes yra Jūsų sutikimas, Jūsų asmens duomenys bus perduoti tik esant aiškiam Jūsų sutikimui ir informavus jus apie galimus tokių perdavimų pavojus dėl to, kad nepriimtas sprendimas dėl tos šalies tinkamumo ir nesustatytos tinkamos apsaugos priemonės.

10. Asmens duomenų saugumo užtikrinimas

Suprantame, kad savo asmens duomenis mums pateikiate gera valia ir tikitės, kad jie bus apsaugoti. Dėl šios priežasties į Jūsų asmens duomenų saugumą žiūrime rimtai. Tai reiškia, kad siekdami tinkamai apsaugoti Jūsų asmens duomenis savo sistemose, imamės atitinkamų vidinių priemonių. Tai yra:

11. Jūsų teisės

Jūs turite tam tikrų teisių savo asmens duomenų atžvilgiu, taigi šiame skyriuje suteikiame daugiau informacijos apie tokias teises, susijusias su mūsų vykdomu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir atvejus, kada šiomis teisėmis galite pasinaudoti. Jei norite gauti daugiau informacijos apie savo teises, susisiekite su mumis šiuo el. pašto adresu: privatumas@inchcape.lt

11.1. Teisė atšaukti sutikimą

Jei esate pateikę mums aiškų sutikimą dėl Jūsų duomenų tvarkymo, jį galite bet kada atšaukti. Jei norite atšaukti sutikimą, pateikite mums rašytinį prašymą šiuo el. pašto adresu: privatumas@inchcape.lt.

11.2. Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis.

Siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Jūs galite bet kada susisiekti su mumis ir pasiteirauti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei mes saugome ar bet kokiu būdu naudojame Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę su jais susipažinti. Norėdami tai padaryti,

11.2.1. pateikite mums rašytinį prašymą šiuo el. pašto adresu: privatumas@inchcape.lt

11.2.2. patvirtinkite savo asmens tapatybę;

11.2.3. ir teikdami tokį prašymą, laikykitės sąžiningumo ir protingumo principų.

Atsakymą pateiksime per vieną mėnesį nuo Jūsų prašymo gavimo dienos.

11.3. Teisė prašyti suteikti daugiau informacijos

Tikimės, kad Jūs suprasite, jog aptarti visus įmanomus asmens duomenų rinkimo ir naudojimo būdus yra labai sunku. Mes stengiamės pateikti kuo aiškesnę ir išsamesnę informaciją bei įsipareigojame atnaujinti šį privatumo pranešimą, pasikeitus asmens duomenų naudojimo procesui. Vis dėlto, jei turite kokių nors klausimų apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, džiaugsimės galėdami į juos atsakyti arba suteiksime visą papildomą informaciją, kurią galime atskleisti. Jei turite kokių nors konkrečių klausimų arba nesupratote pateiktos informacijos, susisiekite su mumis šiuo el. pašto adresu: privatumas@inchcape.lt

11.4. Papildomos teisės

Toliau pateikiame informaciją apie papildomas Jūsų turimas teises, kurias galite įgyvendinti laikydamiesi toliau aprašytos tvarkos. Laikas nuo laiko skelbiame savo politiką, kurioje paaiškiname, kaip reaguojama į atitinkamus prašymus, ir ko iš mūsų galite tikėtis pateikę prašymą įgyvendinti Jūsų teises. Paskelbę tokią politiką, čia pateiksime nuorodą į ją. Tokiu atveju galime paprašyti Jūsų pateikti prašymą raštu šiuo el. pašto adresu: privatumas@inchcape.lt ir patvirtinti savo asmens tapatybę.

11.4.1. Jūs turite teisę prašyti mūsų ištaisyti bet kokius turimų duomenų netikslumus. Tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti ištaisytą informaciją.

11.4.2. Jūs turite teisę prašyti mūsų ištrinti Jūsų asmens duomenis. Prašome atkreipti dėmesį, kad tokį prašymą galėsime įvykdyti tik, jei:

11.4.3. Jūs turite teisę prašyti mūsų riboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba jų netvarkyti:

11.4.4. Jūs turite teisę į duomenų, kuriuos iš Jūsų gavome Jums sutinkant arba sutarties sudarymo tikslais, perkėlimą. Jums pasinaudojus šia teise, Jūsų prašymu perkelsime Jūsų pateiktų duomenų kopiją.

11.4.5. Jūs turite teisę nesutikti, kad mes naudotumėme Jūsų asmens duomenis:

12. Skundai

Esate mums svarbūs ir mums svarbu užtikrinti Jūsų asmens duomenų apsaugą. Asmens duomenų rinkimui ir naudojimui taikome griežtus standartus. Taigi labai rimtai vertiname bet kokius skundus, susijusius su Jūsų asmens duomenų naudojimu, ir prašome pranešti mums apie bet kokias su tuo susijusias problemas.

Kai susisiekiate su mumis norėdami pateikti skundą, Jūsų asmens duomenis naudojame tik skundui išnagrinėti ir atsakymui pateikti bei mūsų teikiamų paslaugų kokybei įvertinti. Gavus skundą dėl mūsų komandos nario, mums gali tekti atskleisti šiam asmeniui Jūsų asmens tapatybę. Jūs galite nurodyti, kad nepageidaujate, jog Jūsų asmens tapatybę atskleidžianti informacija būtų atskleista, ir mes stengsimės atsižvelgti į Jūsų prašymą. Vis dėlto, išnagrinėti skundą anonimiškai ne visada gali būti įmanoma.

Jei esate nepatenkinti mūsų atsakymu, Jūs taip pat galite pateikti skundą tiesiogiai Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. Jūs taip pat turi teisę pateikti skundą priežiūros institucijai, valstybėje narėje, kurioje yra Jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta, darbo vieta arba vieta, kurioje padarytas įtariamas pažeidimas.

13. Šio privatumo pranešimo atnaujinimas ir galiojimas

Siekdami suteikti naujausios informacijos apie tai, kaip naudojame asmens duomenis, reguliariai peržiūrime savo Privatumo Politiką. Ši privatumo politika paskutinį kartą buvo atnaujinta 2018 m. gegužės 8 d.

Jei Jūsų sutikimų ar sutarčių, kurių šalimi esate sąlygos numato kitokias nuostatas, taikomos minėtų dokumentų nuostatos, net jei ir prieštarauja šiai Privatumo politikai.

14. Kaip valdyti slapukus

Slapukus galite valdyti ir (arba) ištrinti pagal savo pageidavimus. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad slapukai nebūtų įrašomi.

Daugiau informacijos apie slapukus

15. Slapukų valdymas jūsų naršyklėje

Daugumoje naršyklių galima:

Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant mūsų svetainę) neveiks tinkamai ir visiškai neveiks naršymas internetu. Dėl šių priežasčių nerekomenduojame išjungti slapukų, kai naudojatės mūsų internetine svetaine.

Talpyklos ir slapukų išvalymas

16. Susisiekite su mumis

Su mumis galite susisiekti:

14.1. Paštu: UAB „Inchcape Motors“, Laisvės pr. 137, Vilnius, Lietuvos Respublika

14.2. El. paštu: privatumas@inchcape.lt

14.3. Telefonu: +370 5 216 8232